Tik Tok PERFORMANCE Delavnica

TikTok… platforma, ki je še za marsikoga velika uganka, vsi pa si želijo uspeti na njej. Pred leti je ecommerce svet zajel Facebook val, ki so ga mnoga podjetja uspešno izkoristila (Sensilab, Vigo shop…) in dosegla nesluteno rast. 

Skrivnost? Produktni asortima, prava sporočila in ponudba.

Sedaj prihaja TikTok, ki prinaša ponovno popolnoma novo publiko, drugačen nagovor strank, novo upravljanje z oglasi… Kar boste zasejali danes na TikToku, boste poželi v prihodnosti. Začnite danes! 

Zagotovite si sedež na predavanju, kjer vam bodo strokovnjaki digitalnega marketinga povedali, kako postaviti temelje dobre TikTok strategije.

KDAJ?

29.3.2023 / 17.00-20.00

KJE?

Litostrojska Cesta 52, Ljubljana

CENA?

99 €+ ddv*

Kaj pravi Rok Hrastnik o oglaševanju na TikToku?

TikTok je popolnoma drugačen od katerega koli drugega kanala, podobno kot je bil včasih Facebook. Ima drugačno občinstvo, pričakovanja potrošnikov so drugačna, izdelki, ki jih želijo, so drugačni… ter popolnoma drugačnimi najboljšimi praksami za ustvarjanje in upravljanje oglasov. Priprave za zmago na TikToku bodo odvisne od tega, kje ste danes. Kakšen je vaš portfelj izdelkov, kakšno je sporočilo vaše blagovne znamke, kakšne so vaše ustvarjalne omejitve in kakšna je vaša notranja organizacija.

Nekateri so že pripravljeni rasti s TikTokom. Ostali pa bodo morali narediti nekaj temeljnih sprememb. Ob še vedno izjemno nizkih stroških oglaševanja je na srečo še vedno čas za prilagajanje in priprave. Vendar morate začeti danes, sicer tvegate, da boste jutri izgubili še eno priložnost za preobrazbo. Ta seminar bo obravnaval natanko to: kako danes postaviti prave strateške temelje, da boste lahko jutri ustvarili neomejeno rast.”

Ne zamudi super priložnosti!

Kaj se boste na predavanju izvedeli?

  • Zakaj je TikTok kanal, na katerega se 100 % splača osredotočiti?
  • Kaj deluje na TikToku in kaj ne?
  • Razumevanje uporabnikov TikToka in njihovega vedenja.
  • Kako to znanje uporabimo pri ustvarjanju oglasov?
  • Osnove, ki jih potrebujete za rast preko oglaševanja na TikToku-
  • Predstavitev najboljših oglasov in študij
  • Izkušnje in primeri najbolj znanih slovenskih znamk na TikToku.
  • Notranje informacije s strani zaposlenih na TikToku

Predavali vam bodo

Katya Nazarova /
Business Partnerships Lead at TikTok

Predstavitev najboljših TikTok oglasov in primerov.

Gen Z ni edina generacija, odvisna od TikToka – kar je slaba novica za Meto, Snap, Netflix in YouTube. TikTok ne tekmuje le z dvema največjima video platformama, ko gre za čas, ki ga porabijo uporabniki – prehiteva tudi Facebook, Instagram, Snapchat in Twitter.TikTok ni obvezen za vsakega oglaševalca, vendar bi moral biti za večino. Njegova skupna baza uporabnikov je še vedno manjša od baze Instagrama ali Facebooka, oglaševani izdelki pa niso tako robustni kot Metini, zlasti za uspešne oglaševalce. Toda letos je TikTok naredil velik napredek z rešitvami za zmogljivost in z vami bom delila, kaj dobro deluje in kako je mogoče povečati poslovanje s TikTokom.Oglaševalci bi morali ponovno oceniti svojo odvisnost od Metinih platform in prilagoditi proračune glede na upočasnjeno rast uporabnikov in manj porabljenega časa.

Blaž Hvala /
CMO blagovne znamke PINK PANDA

Najboljši primeri TikTok oglasov blagovne znamke Pink Panda in kako so prav ti oglasi pospešili prodajo na vseh platformah.

Blaž bo na primeru blagovne znamke Pink Panda prikazal, kako jim je uspelo najti pravi oglas, pravo kreativo, ki je nato rezultirala v dobrih prodajnih številkah, hkrati pa imel pozitivne vplive tudi na preostale kanale. Na delavnici bo razkril, kako jim je naučeno uspelo kopirati tudi na prihodnjih prodajnih akcijah.

Rok Terziev /
CMO blagovne znamke FENZY

Predstavitev TikTok strategije blagovne znamke FENZY.

Na praktičnem primeru blagovne znamke Fenzy bo Rok pokazal, kako na oglaševati na TikToku, ko imate v ponudbi več tisoč izdelkov.

Primož Oberč /
Ustanovitelj in direktor agencije WeAreTikTok

Predstavitev TikTok strategije različnih blagovnih znamk iz Slovenije.

Na predavanju bomo pregledali priložnosti TikToka za direktno povečanje prodaje. Delil bom nasvete iz prakse, kako smo z našimi strankami prebili 400 naročil na dan, uspešno pripeljali kampanje na več 100 naročil in konsistentno prodajali z oglaševanjem. Prav tako bomo govorili o tem, kako smo z organsko vsebino povečali prodajo spletnega trgovca za 30% v času akcije. Pogledali bomo tudi 3 različne strategije in pristope ter izzive s katerimi se boste soočili, ko pričnete z TT oglaševanjem v Evropi

Klavdija Zimmer /
TikTok Advertising Specialist pri Hooray Studios

Predstavitev TikTok strategije Hooray Studios.

Hooray Studios so s Spark oglasi na TikToku ustvaril prodajo kar 10.000 knjig. Kako jim je to uspelo? Klavdija bo predstavila strategijo TikTok oglaševanja blagovne znamke Mali junaki, case study uspešnega oglasa in pa nekaj praktičnih nasvetov, ki bodo prišli prav tako začetnikom, kot tistim, ki se s TikTok oglasi že ukvarjajo.

Na predavanju bo potekala tudi okrogla miza s predavatelji in TikTok ekipo.

Zagotovi si svoje mesto !

Dni
Ur
Minut
Sekund