Postavitev blagovne znamke

SUGAR ONLY

Ključni poudarki:

Kako se je vse začelo?

Do nas je pristopil investitor, ki si je želel razviti ecommerce fashion brand in ga lansirati predvsem v Zahodni Evropi. K projektu smo takoj pristopili in na osnovi dogovorjenega tudi začeli organizirati vse podporne procese, ki jih podjetje potrebuje, da lahko prične z lansiranjem lastne blagovne znamke.

Začetki so bili naporni predvsem zaradi širokega aspekta storitev, ki jih vzpostavitev lastne blagovne znamke potrebuje, vendar smo že v zelo kratkem času ugotovili, da nam je uspelo pokriti vse najbolj kritična področja in tako je SugarOnly začel dobivati svojo podobo in zgodbo.

Celoten proces nam je omogočil, da smo se ogromno naučili, seveda naredili tudi kakšno napako, vso znanje pa sedaj uporabljamo tudi pri naših klientih.

Slovenska marketinška konferenca 2023

Ponosni smo, da smo imeli priložnost znamko Sugaronly predstaviti na osrednjem marketinškem dogodku v Sloveniji – SMK 2023 in tako podeliti zgodbo znamke ter naše izkušnje in znanje.

Prezentacijo s konference si lahko ogledate s klikom na spodnji gumb.

Povzetek storitev za projekt SugarOnly

Vizija za naprej

V času, ko je postala akvizicija kupcev vse dražja, je nujno zgraditi blagovno znamko, kjer se kupci vračajo. Zato pa je seveda potrebno imeti brezhibno nakupovalno izkušnjo, primeren portfelj artiklov in marketinško podporo, ki obstoječe kupce aktivira k ponovnim nakupom.

Naši cilji v naslednjem obdobju za blagovno znamko Sugaronly so tako: