Oglejte si naše storitve:

PERFORMANCE MARKETING

S temeljitim pregledom vaše trenutne marketing strategije in analizo potem porskrbimo za nadgradnjo ali postavitev nove marketing strategije. Postavljamo in združujemo oglaševalske lijake, pripravimo potrebne avtomatizacije in predlagamo nove prodajne akcije ter poskrbimo za celotno izpeljavo marketinških kampanj. Celostno vodenje vseh potrebnih aktivnosti za uspešno in večjo prodajo. Doma ali v tujini.

BRANDING

Gradnja močne in uspešne ecommerce znamke je izjmeno pomemben korak, ki bo imela pozitivne učinke na vsa področje vašega ecommerce poslovanja. Pomagamo vam ustvariti prepoznavno znamko, ki bo vaše stranke prepriča v nakup, obenem pa daje motivacijo, da se k nakupu vračajo.

RAZVOJ SPLETNIH STRANI IN TRGOVIN

Spletna stran je eden prvih stikov strank z vašim podjetjem zato je pomembno, da se pri postavitvi naredi temeljito analizo, poskrbi za vpadljiv izgled in dobro uporabniško izkušnjo, ter se tako zagotovi, da bo vaša spletna stran ali trgovina prinesla pozitivne občutke vašim stranka.

LOGISTIKA IN POMOČ STRANKAM

Idealna podpora strankam izboljša zadrževanje strank in pomaga pri organski rasti podjetja. Ponujamo razširjene storitve za stranke, ki presegajo preprost odziv na problem stranke.

STROKOVNO SVETOVANJE

Priskrbi sebi ali svoji ekipi svetovanje s strani strokovnjakov, ki imajo več 10let izkušnj iz večjih slovenskih in evropskih e-commercov. Vodili in upravljali so več milijonske budgete za oglaševanje, upravljali z velikimi bazami emailov , postavljali bradne itd.

Čas je za vašo uspešno zgodbo

Želite partnerja za vašo ecommerce rast, ki vam bo stal ob strani na vsakem koraku? Potem izpolnite spodnji obrazec: