Hej, smo

QONVERTO

Smo veliko več kot le digitalna agencija saj poskrbimo, da vam stojimo ob strani v vsakem koraku vaše ecommerce zgodbe.

Naše strategije rasti temeljijo na poglobljenih raziskavah trga, konkurence in analizi vašega poslovanja.

Skupaj lahko poskrbimo za eksponantno rast vašega ecommerce podjetja!

Spoznaj našo ekipo strokovnjakov spletne prodaje doma in v tujini!

Člani ekipe smo v preteklosti zasedali vodilna digitalna mesta v podjetjih, kot so Studio Moderna, Sensilab in Big Bang. Zelo uspešno smo desetletja razvijali spletne oddelke omenjenih podjetji doma in na tujih trgih.

Bojan Šturm

CEO

Kariero je začel z vodenjem manjšega podjetja v Bogoti, Kolumbija za Hidrio Perles. Po vrnitvi v Slovenijo je za leto in pol prevzel vodenje strateške prodaje v centrali istega podjetja. Kasneje je bil vodja direktne prodaje podjetja Bisnode, ob delu pa je tudi uspešno zaključil študij MBA na IEDC. Po študiju se je pridružil podjetju, kjer je bil najprej direktor prodajnih kanalov Print in Telemarketing, nato pa namestnik direktorja Internetne prodaje, kjer je bil primarno odgovoren za prodajno mrežo in povečanje prodaje na preko 100 milijonov na letni ravni. Po več kot 15 letih bogate kariere se je odločil, da se poda v podjetniške vode in s partnerji ustanovil podjetje Qonverto ter postal direktor.

Cristina Kisovec

Brand owner

Cristina je zelo izkušena strokovnjakinja za prodajo in trženje z 18 leti izkušenj na tem področju. Delala je v velikih podjetjih, kot so Studio Moderna, Big Bang in Sensilab. V zadnjih 10 letih se je specializirala za digitalni marketing in ima bogate izkušnje z upravljanjem oglaševalskih proračunov v višini več kot pol milijona dolarjev na leto, mesečni prodajni rekordi pa presegajo 4 milijone dolarjev. Je izurjena vodja ekipe in ima dokazano uspešnost pri vseh projektih, ki jih je vodila. Poleg tega ima Cristina močno predznanje s področja matematike in statistike, zaradi česar je dragocena pridobitev za vsako ekipo.

Jure Aškerc

COO

Jure ima 18 let izkušenj z vodenjem projektov, stalnimi izboljšavami in vitkim preoblikovanjem tovarne, logistiko/koordinacijo dobavne verige in storitvami za stranke.

Sara Golob

Creative Director

Sara ima več kot 8 let dela kot kreativna direktorica kar ji je dalo ogromno izkušenj na področju vzpostavljanja novih blagovnih znamk, postavljanja celostnih grafičnih podob in skrb za kreativne in marketinško uspešne zasnove nastopa na različnih trgih.

Katarina Vidic

Digital project manager

Katarina diha spletni marketing! Facebook oglaševanje, copywriting in email marketing ima pravzaprav že v malem prstu. Prve marketinške izkušnje je pridobivala v oglaševalski agenciji Publicis One, nadaljevala v Sensilabu kot urednica in spletna oglaševalka več blagovnih znamk za slovenski trg, kasneje na ZkotZ d.o.o., kjer je skrbela za spletno oglaševanje blagovne znamke Equa in upravljala z oglaševalskim budgetom. Več let je delala tudi kot spletna oglaševalka in email urednica pri največjem slovenskem prodajalcu elektronike Big Bang. Zadnjih 10 let se intenzivno ukvarja s socialnimi omrežji in ustvarjanjem vsebin, kar predstavlja izjemno dodano vrednost pri vseh projektih, na katerih dela.

Maja Edelbaher Ebert

Community Manager

Maja Edelbaher Ebert je oglaševalka in študentka digitalnega marketinga, ki je 15 let delovala kot grafična oblikovalka, copywriterka in snovalka kreativnih vsebin. Na področju projektnega vodenja se je izpopolnjevala pod okriljem mentorice mag. Sabine Sobočan. Z marketinško raziskavo za podjetje Big Bang, se je uvrstila v finale izziva Rising Future podjetje Mediana. Raziskovanje ji teče po žilah. Izvedba znanstvene raziskave z mentorico mag. Katjo Kraškovič je le še en od projektov, ki nakazuje na to. Svoje raziskovalno žilico in znanje s pridom uporablja kot oglaševalka.

Anja Novak

Community Manager

Anja Novak je svoje izkušnje pridobila na dveh mestih v podjetju Big Bang, najprej kot spletni urednik v ekipi Internetne prodaje, kjer je skrbela predvsem za uspešno delovanje spletne strani in trgovine ter njuno nadgradnjo – vse od pristajalnih strani, pisanje in objavljanje člankov, produktnih opisov ter do urejanja spletnih katalogov. Skrbela je tudi za družbena omrežja, za vsebino in vse objave. Kasneje se je pridružila marketing ekipi kot Community Manager. Njene glavne naloge so bile povezane s copywritingom, skrbjo za profile na družbenim omrežjih, kreiranjem vsebine, influencer marketingom ter za celostno komunikacijo prek družbenih profilov.

Rok Hrastnik

Advisor

Part of the Slovenian and international e-commerce scene since 2003. Built ecommerce at Studio Moderna from 0 to a team of 150+ employees accross 22 markets. He later helped transform Sensilab into an e-commerce first company and grow throught the EU, becoming a branded dietary supplements online leader in Europe. He now helps various companies grow online, including Vision Healthcare, a Belgium-based digital health leader with category-leading web properties across Europe.

Čas je za vašo uspešno zgodbo

Želite partnerja za vašo ecommerce rast, ki vam bo stal ob strani na vsakem koraku? Potem izpolnite spodnji obrazec: