Kako hitreje do NOVIH STRANK v prodaji storitev?

Praktična 4-urna delavnica V ŽIVO z Boštjanom Belingarjem

PRESTAVLJENO NA SEPTEMBER!

Ste freelancer? Agencija? Ponudnik storitev? In ne veste kako do novih strank?

Boštjan Belingar iz agencije Hustler Marketing ve! Je eden tistih, ki svoji prodajni ekipi zagotavlja konstanten dotok novih strank. Kako? To vam bo z entuziazmom predstavil na 4 urni delavnici, kjer si enostavno morate zagotoviti sedež, če želite povečati svoj nabor strank. In zaslužiti več!

Hubspot poroča, da agencije kar preko 75% prodaje ustvarijo preko priporočil. Vendar so priporočila samo eden izmen mnogih lead gen kanalov. Za hitro rast in velike količine novih leadov rabite vse! Kako?!

Kako se sploh lotiti tega in kako priti do dejanskih rezultatov?

Boštjan Belingar ta svoj princip konstantnega dotoka strank uporablja za rast svoje agencije Hustler marketing, ki ima stranke po celem svetu, zaposluje pa preko 70 strokovnjakov za retention marketing.

Kaj se boste na delavnici naučili?

Na delavnici V ŽIVO boste spoznali vse nujno potrebne elemente za uspešen in konstanten dotok novih strank.

 

Teaser: Kako od cold emaila do uspešne prodaje: skozi serijo screenshootov bo Boštjan pokazal celoten proces od cold emaila nepoznane stranke, do prodajnega klica, vseh potrebnih follow-up-ov, da se na koncu uspešno zaključi prodajni proces.

Po intro teaserju vam bo povedal razlike in podobnosti med zelo podobnimi terminologijami kot so prospecting, lead gen in marketing. Potem pa se bo skupaj z vami zakopal v vse mozne lead gen kanale: Paid Ads (FB, Google), Cold Email, SEO/Organic, Referrals, Partnerships, UpWork/Fiverr, LinkedIn, Instagram. Vsak ima svoje prednosti in pomanjkljivosti.

 

Potem se boste naučili vseh potrebnih elementov cold email outreacha, ki je po Boštjanovem mnenju še vedno eden izmed najbolj podcenjenih lead gen kanalov. Ni preveč drag, hkrati pa omogoča ogromen scale. Vsi potrebni koraki, kakšen sklop orodij, kje sploh dobiti in kako čistiti svojo bazo podatkov, katere scripte uporabljati /testirati itd.). Vse skupaj bo ponazoril s konkretnimi primeri.

In brez skrbi, cold email je popolnoma zakonit tudi v Sloveniji.

 

Kako avtomatiziramo vse korake, ko je lead v našem prodajnem lijaku.

Vse od prvega kontakta, raznih follow-upov, do prvega prodajnega klica in potrebnih dodatnih klicev. Razdelali bomo tudi prodajne skripte za različne vrste klicev. Boštjan vam bo tudi pokazal dva različna prodajna “pitch decka” ki v Hustlerju služita kot glavna podporna noga prodajni ekipi. Govoril bo tudi o “objection handlingu” in pa o cenah. Kako postaviti cene, kako jih testirati, spreminjati.

 

 

Na koncu vam bo predstavil seznam najpomembnejših knjig o prodaji, in potem odprl Q & A za kakršna koli vprašanja.

KDAJ?

PRESTAVLJENO NA SEPTEMBER 2023

KJE?

 Ljubljana

(točno lokacijo sporočimo naknadno)

CENA?

149€ + ddv

Polna cena

Ne zamudi super priložnosti!

KDO JE

Boštjan Belingar

Hustler marketing

Boštjan in njegova ekipa pri Hustler Marketingu sta pomagala na stotine e-commerce trgovinam optimizirati retention marketing (email in SMS). Kot ustanovitelj in izvršni direktor zdaj večino časa posveča upravljanju hitro rastoče agencije in vseh njenih rastočih oddelkov. Leta 2022 je Hustler Marketing poslal skoraj milijardo email sporočil in ustvaril več kot 88 milijonov evrov prihodkov za svoje stranke skozi retention marketing.

Zagotovi si svojo vstopnico ZDAJ!

119€

+DDV

Delavnica je prestavljena na september 2023.